HD_MRK
 
SNGL

 
23 juni 2015

Sloopwerk dorp66 in volle gang

Sinds begin van de maand juni is het te zien: dorp66 krijgt een nieuw gezicht. Er wordt hard gewerkt op deze nieuwbouwlocatie. Na de overdracht van de percelen is firma Korevaar gelijk gestart met de sloopwerkzaamheden. Voortvarend, degelijk en zorgvuldig zijn de vaklieden te werk gaan.

Het einde van de sloop is in zicht en firma Schep is volop bezig met het voorbelasten en dichten van sloten. Bouwwegen worden aangelegd, zodat de aannemers straks goed aan de slag kunnen.
 En ondertussen zien we achterin de contouren van de nieuwe boerderij verrijzen. 
Door het mooie en droge weer van de afgelopen weken werd het sloop- en graafwerk gelukkig geen baggerpartij. We hopen dat we nog zo’n periode krijgen, zodat rondom het graven van de nieuwe waterpartij en het dempen van de watergangen droog gewerkt kan worden.

Voor de 3-onder1-kapwoningen, de garages en de vrijstaande woning staat het heiwerk ingepland voor week 27.  Wellicht dat woensdagmiddag 1 juli de eerste paal de grond in kan. Voor het hoofdgebouw staat woensdag 8 juli gereserveerd. Een definitieve datum en tijd volgen nog.

Als het goed is, ziet het er met enkele weken weer heel anders uit en zullen de eerste contouren misschien al voor de zomervakantie gereed zijn.

 

Contact

Telefoonnummer Buurtsuper: (0182) 370 229

Heb je een vraag, of een idee voor Dorp66?
Stuur ons een e-mail.