HD_MRK
 
SNGL

 
13 mei 2016

Coöperatiefonds Rabobank: €5800 voor inrichting en AED

Het verbeteren van de leefbaarheid van het dorp. Daar wil de Rabobank aan bijdragen. Ook in ons dorp. Vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Utrechtse Waarden heeft Coöperatie Dorp66 een bedrag van 5.800,- ontvangen.

Op advies van de Ledenraad van de bank werd de aanvraag van ons gehonoreerd. 800,- is gelabeld aan de aanschaf van een AED. Dit is een draagbaar apparaat dat een schok kan toedienen bij een reanimatietoestand om het hart weer op gang te laten komen. De overige 5.000,- besteden we aan de inrichting van de ontmoetingsruimte. Een prachtig bedrag en een blijk van waardering van de bank om het project van een financiële impuls te voorzien. Mede dankzij de Rabobank maken we zo ons dorp leefbaarder. We hebben nog veel meer geld nodig om alle binnen- en buitenfaciliteiten te realiseren. Daarom staan ook bij andere fondsen aanvragen uit en organiseren we zelf ook sponsoractiviteiten.

Donderdag 12 mei ontvingen we op de hoofdvestiging van Rabobank Utrechtse Waarden in Lopik een symbolische cheque, samen met Stichting Zender Express. Ook zij ontvingen voor hun goede doel (aanschaf van een nieuwe bus) een bijdrage.

 

Contact

Telefoonnummer Buurtsuper: (0182) 370 229

Heb je een vraag, of een idee voor Dorp66?
Stuur ons een e-mail.